ΑΓΣ Κατακόρυφη Αντίδραση - Διαδικτυακά Μαθήματα

ΑΓΣ Κατακόρυφη Αντίδραση - Διαδικτυακά Μαθήματα

Αγαπητοί γονείς, αθλητές και αθλήτριες,

σας ενημερώνουμε ότι η σελίδα μας www.verticalreaction.gr είναι σε λειτουργία και από την Δευτέρα 9/11/20 θα ξεκινήσουν τα διαδικτυακά μαθήματα για τους μικρούς μας μαθητές, όπου θα περιλαμβάνουν: ειδικό επιτόπιο ζέσταμα, ευλυγισία-διατάσεις, ειδικό ασκησιολόγιο προασκήσεων, ενδυνάμωση και διατάσεις-αποθεραπεία.

Τα παιδιά θα χρειαστούν ένα κενό χώρο 2 μέτρα x 2 μέτρα και ένα κενό τοίχο. Δεν θα πραγματοποιούνται ασκήσεις, για την ασφάλεια των παιδιών μας. Η ώρα των διαδικτυακών μαθημάτων θα έχει διάρκεια 40 λεπτά. Το πρόγραμμα των διαδικτυακών μαθημάτων θα είναι καθημερινά στις 17:30-18:30 και Σάββατο στις 10:30 -11:30. Τα παιδιά θα έχουν τις ίδιες μέρες μάθημα όπως είχαν και στο γυμναστήριο δηλαδή 2 φορές την εβδομάδα. 

Οδηγίες εγγραφής για τα προαιρετικά διαδικτυακά μαθήματα του συλλόγου μας 

1. https://www.verticalreaction.gr/

2. Κάνετε SIGN UP εκτός κι αν το έχετε ήδη κάνει οπότε πατάτε LOGIN 

3. Στο παράθυρο που θα ακολουθήσει συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία 

4. Επιλέγετε το κουτάκι με τους όρους και προυποθέσεις αφού πρώτα τα διαβάσετε.

5. Πατάτε ΕΓΓΡΑΦΗ 

6. Θα λάβετε ενημερωτικό e-mail και σύνδεσμο ( Link ) για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.

7. Η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας γίνεται μετά από κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς με το ποσό των 20 ευρώ ανά μήνα, για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας.

Αριθμός λογαριασμού 

Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR79 0172 0720 0050 7208 8212 362 

ΑΓΣ Κατακόρυφη Αντίδραση 

Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο παιδιού οικονομική ενίσχυση

( Παρακαλώ, να αναγράφεται μόνο τα παραπάνω στην αιτιολογία για εύκολη και άμεση ανάγνωση )

Δεν χρειάζεται να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης εκτός και αν έχετε κάνει λάθος στην αιτιολόγηση!

8. Τέλος, πληκτρολογείτε και πάλι το όνομα χρήστη και τον κωδικό και επιλέγετε την ζωντανή παρακολούθηση. Η ζωντανή παρακολούθηση γίνεται εφόσον έχετε κατεβάσει το ZOOM. Παραλείπετε την εγγραφή του και μπαίνετε μόνο από το LINK του site μας. 

 

Σε αυτή την δύσκολη ώρα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας και υποσχόμαστε ότι θα γυρίσουμε δυνατότεροι και διψασμένοι για το λειτούργημα που προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια. Τα παιδιά μας είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε και θα πρέπει να τα στηρίξουμε σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής τους.