Διαδικτυακά μαθήματα γυμναστικής για παλιούς και νέους μαθητές. Όργάνωση μαθημάτων και για το τμήμα ενηλίκων.

Διαδικτυακά μαθήματα γυμναστικής για παλιούς και νέους μαθητές. Όργάνωση μαθημάτων και για το τμήμα ενηλίκων.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, γονείς, αθλητές και αθλήτριες,
θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι τα διαδικτυακά μας μαθήματα συνεχίζονται με επιτυχία. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τα υπέροχα μηνύματα που μας στείλατε, σχετικά με την ποιότητα του μαθήματος και γενικά την υψηλή παροχή υπηρεσίας που παρέχουμε στα παιδιά μας αυτή τη δύσκολη εποχή για την κοινωνία μας αλλά και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.



Σας ενημερώνουμε ότι και οι παλιοί αλλά και οι νέοι μαθητές μας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ακόμα και σήμερα για τα ευέλικτα διαδικτυακά μας μαθήματα, τα οποία είναι καθημερινά από τις 17:30 έως τις 19:00 (17:00-18:15 τμήμα αρχαρίων και 18:15-19:00 τμήμα προχωρημένων) Για να εγγραφείτε δεν έχετε παρά να μπείτε στην σελίδα μας Vertical Reaction και να ακολουθήσετε τις οδηγίες μας blog-ενημερωσεις, Η οικονομική ενίσχυση για το σύλλογο μας είναι 20 ευρώ/μήνα/παιδί.

Όσοι από το τμήμα των ενηλίκων ενδιαφέρονται για τα διαδικτυακά μας μαθήματα, παρακαλείστε να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα στο υπεύθυνο προπονητή μας κ. Γιώργο Βέννο έτσι ώστε να μπορέσει να αξιολογήσει τον αριθμό συμμετοχών, την οργάνωση και την δημιουργία κάποιου τμήματος.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για την υποστήριξη και την αγάπη σας προς εμάς. Μας δίνετε δύναμη και θέληση να συνεχίσουμε αυτό το υπέροχο μας λειτούργημα.

Καλό μήνα και καλές γιορτές με υγεία!