Summer Camp 2021 - Δηλώστε συμμετοχή στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα

Summer Camp 2021 - Δηλώστε συμμετοχή στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, σας ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά, την έναρξη εγγραφών στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα γεμάτο δραστηριότητες, σχεδιασμένο για την ανάπτυξη και

εξέλιξη των παιδιών μας τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά-συναισθηματικά. Ακροβατικές ασκήσεις εδάφους, κρίκους, μονόζυγο, δοκός ισορροπίας, άλμα, ρυθμική γυμναστική, ακροβατική γυμναστική, τραμπολίνο, ακροβατικός διάδρομος, παρκούρ, gibbon, σκάκι, αγωνιστικό προσανατολισμό, πινγκ – πονγκ και πολλά επιτραπέζια παιχνίδια είναι μερικά από την καθημερινή ενασχόληση των παιδιών μας μέσα στην αίθουσά μας. Επιπλέον, δύο φορές την εβδομάδα πηγαίνουμε στην θάλασσα όπου οι μικροί μας μαθητές, διευρύνουν τις γνώσεις τους τόσο στην κολύμβηση, στην ναυαγοσωστική, στο SUP,  στο κανό και στους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρούμε για να απολαμβάνουμε την υπέροχη θάλασσά μας. Αυτό λοιπό είναι το αθλητικό μας camp, το οποίο έχει αλλάξει τα δεδομένα της απλής φύλαξης με την αθλητική εκπαίδευση των παιδιών μας.

Τηλεφωνήστε και κλείστε τις θέσεις σας καθημερινά από τις 16:00 – 20:30, στα τηλέφωνα 2108032910 και 6943646364 ή αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τον περιορισμένο αριθμό θέσεων μας.