Τμήματα Ενηλίκων – Freestyle gymnastics (19η χρονιά)

Τμήματα Ενηλίκων – Freestyle gymnastics (19η χρονιά)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Τέλος, τα ακροβατικά στο σπίτι.

Σας ενημερώνουμε ότι τα τμήματα ενηλίκων ξεκινάνε και πάλι. Όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία 19 χρόνια, μας τιμάτε με την παρουσία σας και μας γεμίζετε τα τμήματά μας. Τμήματα που έχουν μεγάλη ζήτηση, μεγάλη λίστα αναμονής και αυτό δείχνει εμπιστοσύνη και αγάπη στην δουλειά που κάνουμε μαζί σας. Για αυτό το λόγο σας ευχαριστούμε άλλη μια φορά που μας τιμάτε με την επιλογή μας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουμε τα γυμναστήρια για τους ενήλικες, ανοίγουν τις πόρτες τους την Δευτέρα στις 31 Μαΐου, με αυστηρά κριτήρια και υγειονομικά πρωτόκολλα. Το εβδομαδιαίο self test θα είναι απαραίτητο. Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα μαθήματα ενηλίκων (ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21:00 – 22:30) και εξασφαλίστε μια θέση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τον περιορισμένο αριθμό θέσεων μας.

Τηλεφωνήστε και κλείστε τις θέσεις σας καθημερινά από τις 16:00 – 20:30, στα τηλέφωνα 2108032910 και 6943646364 ή αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Ελάτε λοιπόν να σαλτάρετε μαζί μας και να τα δούμε όλα ανάποδα.