Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικού Διαδρόμου στο Ηράκλειο της Κρήτης 2022

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικού Διαδρόμου στο Ηράκλειο της Κρήτης 2022

O Σύλλογος μας το Σαββατοκύριακο που πέρασε χωρίστηκε στα δυο. Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν γιατί υπήρχαν δυο Πανελλήνια Πρωταθλήματα σε εξέλιξη την ίδια στιγμή. Το ένα, όπως προανέφερα σε άλλη ανάρτησή, ήταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής γυμναστικής στην Πρέβεζα ενώ το άλλο ήταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικού Διαδρόμου που έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σαν προπονητής θέλω πάντα να είμαι κοντά στους αθλητές μου, να στηρίζω και ν

απολαμβάνω τους προπονητικούς κόπους αλλά και τις προσπάθειες των αθλητών μου. Παρόλα αυτά δεν κατάφερα να παρευρεθώ λόγω υποχρεώσεων στην Πρέβεζα, αλλά οι αντικαταστάτες μου τα κατάφεραν άψογα. Ο προπονητής Στέλιος Λαδόπουλος και η αρχηγός αποστολής Μαριλένα Πετρούλια, καθοδήγησαν, στήριξαν, ενθάρρυναν τους αθλητές μας αποδεικνύοντας ότι όλη η ομάδα μας λειτουργεί κάτω από την ίδια φιλοσοφία. Οι αθλητές μας έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά σε πόσο υψηλό επίπεδο βρίσκονται.

Συγκεκριμένα:

Αγόρια Επίπεδο 4, Χρυσό μετάλλιο (2 Συμμετοχές)

1η Πουλής Κωνσταντίνος (πολλά υποσχόμενος πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής με εξαιρετική εμφάνιση)

Κορίτσια Επίπεδο 4, (5 Συμμετοχές)

5η Μαλισιόβα Αθανασία (πολλά υποσχόμενη πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια με εξαιρετική εμφάνιση)

Νεάνιδες Επίπεδο 5 (11 Συμμετοχές)

4η Θέση Μανταλόβα Μαρίνα

(εξαιρετική εμφάνιση, 2η συνεχόμενη χρονιά στους τελικούς του αγωνίσματος)

Έφηβοι Επίπεδο 5, Χρυσό μετάλλιο

1η Θέση Σπυρόπουλος Ιωάννης

Άνδρες Επίπεδο 5, Αργυρό μετάλλιο (4 Συμμετοχές)

2η Θέση Λαδόπουλος Στέλιος

Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή του συλλόγου μας, που για ακόμη μια φορά έδειξαν πειθαρχία, ζήλο και υγιή συναγωνισμό. Πολλά ευχαριστώ στο φίλο και προπονητή του Φιλαθλητικού Μανώλη Χρηστάκη που βοήθησε τους αθλητές μου καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Είναι σίγουρο ότι ο Φιλαθλητικός και η Κατακόρυφη Αντίδραση είναι ‘’αδελφικά’’ σωματεία γιατί έχουν τις ίδιες αξίες και ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους και σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα αυτό.