Προπονητές

Γιώργος Βέννος

Γιώργος Βέννος

Καθηγητής φυσικής αγωγής και αθλητισμού
6 φορές πανελλήνιος πρωταθλητής ακροβατικής γυμναστικής

περισσότερα

«Η δουλειά μου, ως προπονητής, είναι να δώσω στον μαθητή μου, σε όσο το δυνατό μικρότερη ηλικία, ξεκινώντας από 4 ετών, τη δυνατότητα να γνωρίσει το σώμα του και να το ελέγξει. Αυτό ονομάζεται νευρομυική συναρμογή. Μέσα λοιπόν, από την ενόργανη γυμναστική το παιδί μπορεί να αναπτύξει όλες εκείνες τις δεξιότητες που θα το κάνουν να ξεχωρίσει και να νοιώσει καλύτερα με το σώμα του και τον εαυτό του. Το παιδί αποκτά  δύναμη, ταχύτητα, συντονισμό σώματος ακρίβεια στην κίνηση, αντοχή, ισορροπία, ευλυγισία και ευκινησία. Παράλληλα, «χτίζει» ψυχοσυναισθηματικές και πνευματικές ικανότητες που τονώνουν την προσωπικότητα και  τον χαρακτήρα του, όπως αυτοπεποίθηση, αυτοσυγκέντρωση, ομαδικότητα, συνεργασία και πειθαρχία. Εφόδια που το συντροφεύουν σε όλη του τη ζωή.  Όλα τα παραπάνω, σχηματίζουν το προφίλ του παιδιού και μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε τον Αθλητικό Προσανατολισμό του.»

Αυτή η ανάγκη για σωστή εκγύμναση, με αυστηρές προδιαγραφές για τους μικρούς αθλητές, με την επιθυμία να αγαπήσουν την άσκηση και να διασκεδάσουν, υλοποιείται στους Vertical Reaction. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό γυμναστηριακό κέντρο που προσφέρει ενόργανη γυμναστική σε παιδιά, μέσα από ένα απόλυτα ασφαλές και ευέλικτο σύστημα εκγύμνασης, του οποίου οι δυνατότητες εξελίσσονται. Αυτό, σε συνδυασμό με την άρτια καταρτισμένη προπονητική ομάδα του Γιώργου Βέννου, εγγυάται ιδανική εκγύμναση για τους μικρούς αθλητές και φυσικά πολλές ώρες χαράς.

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «Οι Τιτάνες» και η προπονητική ομάδα του, προσφέρει μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές και εκσυγχρονισμένο προπονητήριο, με ευέλικτο σύστημα εκγύμνασης, τη δυνατότητα προπόνησης σε ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική γυμναστική και τραμπολίνο. Τα πρώτα βήματα του παιδιού γίνονται στην ενόργανη γυμναστική όπου αναπτύσσει όλες εκείνες τις δεξιότητες που το κάνουν να ξεχωρίσει και να νιώσει καλύτερα με το σώμα του και τον εαυτό του. Το παιδί αποκτά δύναμη, ταχύτητα, συντονισμό σώματος, ακρίβεια στην κίνηση, αντοχή, ευλυγισία, ισορροπία και ευκινησία. Όλα τα παραπάνω, σχηματίζουν το προφίλ του παιδιού και μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε τον «αθλητικό προσανατολισμό του».

Άννα Ορφανού

Άννα Ορφανού

Καθηγήτρια φυσικής αγωγής και αθλητισμού
7 φορές πανελλήνια πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής
περισσότερα