Ο Σύλλογός μας

Ποιοι είμαστε

Ο σύλλογος μας και η προπονητική μας ομάδα, προσφέρει, με ευέλικτο σύστημα εκγύμνασης, τη δυνατότητα προπόνησης σε ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική γυμναστική και τραμπολίνο.

Τα πρώτα βήματα του παιδιού γίνονται στην ενόργανη γυμναστική όπου αναπτύσσει όλες εκείνες τις δεξιότητες που το κάνουν να ξεχωρίσει και να νιώσει καλύτερα με το σώμα του και τον εαυτό του.

Gymnastics
Image
Το παιδί αποκτά δύναμη, ταχύτητα, συντονισμό σώματος, ακρίβεια στην κίνηση, αντοχή, ευλυγισία, ισορροπία και ευκινησία. Όλα τα παραπάνω, σχηματίζουν το προφίλ του παιδιού και μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε τον «αθλητικό προσανατολισμό του».
Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κατακόρυφη Αντίδραση είναι αναγνωρισμένος τόσο από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Μέλος της Ε.Γ.Ο με μητρώο 339 / 04-07-2012) όσο και από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Αρ. Μητρώου Σωματείου 28891).

Τα τμήματά μας

Στο σύλλογο μας θα βρείτε παιδικά τμήματα αγοριών και κοριτσιών για ηλικίες από 4 – 17.

Στα τμήματα κοριτσιών περιλαμβάνουμε τη γενική γυμναστική καθώς και ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική και τραμπολίνο ενώ στα τμήματα αγοριών περιλαμβάνουμε τη γενική γυμναστική, ενόργανη, τραμπολίνο και παρκούρ.

Επιπλέον, λειτουργούν τμήματα ενηλίκων εδώ και δεκαπέντε χρόνια τα οποία έχουν ως στόχο την ασφαλή εκγύμναση και γρήγορη πρόοδο πάνω σε ασκήσεις ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής.