Σχολικοί Αγώνες Ενόργανης

Σχολικοί Αγώνες Ενόργανης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Ενόργανης.

Σε όλους τους συλλόγους πολλά παιδιά γυμνάζονται για χρόνια και απολαμβάνουν τις ξεχωριστές ικανότητες που αποκτούν από την Ενόργανη γυμναστική. Όμως, πολλά από τα παιδιά δεν καταφέρνουν να φτάσουν στο επίπεδο του πρωταθλητισμού, πράγμα λογικό μιας και δεν είναι ο αυτοσκοπός του υγιή αθλητισμού. Παρόλα αυτά όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στον αθλητισμό και στην αυτοβελτίωση, στην πειθαρχία, στην εκγύμναση, στην ενδυνάμωση, στην σωματική υγεία κα. που προσφέρει ο αθλητισμός.

Για αυτό το λόγο όταν ένα παιδί αθλείται πολλά χρόνια ο σύλλογος μας προσπαθεί να το ετοιμάσει, εφόσον αυτό το επιθυμεί, για σχολικούς αγώνες ενόργανης γυμναστικής, αγώνες οι οποίοι δεν είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο όσο ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, και να κερδίσει από αυτό κάποιο ποσοστό μορίων για την εισαγωγή του στην σχολή που επιθυμεί. Τα κυρίως όργανα προετοιμασίας των παιδιών είναι το έδαφος και το άλμα.

Στο σύλλογο μας θα βρείτε αγωνιστικό τμήμα ενόργανης γυμναστικής, όπου οι αθλητές μας προετοιμάζονται και συμμετέχουν σε πανελλήνιους σχολικούς αγώνες ενόργανης γυμναστικής.