Αποτελέσματα Περιφερειακών Αγώνων Ακροβατικής Γυμναστικής 2023

Αποτελέσματα Περιφερειακών Αγώνων Ακροβατικής Γυμναστικής 2023

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος τελείωσε εδώ και αρκετές εβδομάδες πριν. Καθυστερήσαμε να δημοσιεύσουμε τα αποτελέσματα του συλλόγου μας και δυστυχώς μετά συνέβησαν πολύ άσχημα γεγονότα που βύθισαν τη χώρα μας στο πένθος. Η συμπαράσταση και η σκέψη μας είναι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού αυτού ατυχήματος.

Σας ενημερώνουμε, σχεδόν  ένα μήνα μετά ότι ο σύλλογος μας, για μια ακόμα φορά, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση παρά τις ατυχίες που είχαμε τις δυο τελευταίες εβδομάδες πριν τον αγώνα.

Η ομάδα συνεχίζει να είναι δυνατή, προπονητές και αθλητές δίνουν καθημερινά το καλύτερο τους εαυτό γιατί ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Ο σύλλογος μας κατάκτησε 5 χρυσά μετάλλια και 12 χάλκινα. Συγκεκριμένα,

Α Κατηγορία Τριάδα Γυναικών

Μπαρκονίκου Εβελίνα – Βρεττού Μελίνα – Πολυδωροπούλου Ανδριανή

Χρυσό μετάλλιο στο πρόγραμμα Ισορροπίας. Τα κορίτσια, που πέρσι κατέβηκαν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής ηλικιών στο Πέζαρο της Ιταλίας, μαζί με την Μελίνα Βρεττού πραγματοποίησαν ένα από τα καλύτερα προγράμματα που έχουν παρουσιαστεί στην Ελλάδα. Απολύτως επιτυχημένο και εκτελεσμένο το Σάββατο με πάρα πολύ υψηλή βαθμολογία. Είναι η πρώτη τριάδα στην Ελλάδα που πραγματοποίησε ακροβατική σειρά σε τριπλό επίπεδο.

Γ Κατηγορία Τριάδα Γυναικών

Θεοφυλάτου Ωραιοζύλη – Κουφοπαντελή Σύλια – Βενετοπούλου Ιριάννα

Την υψηλότερη βαθμολογία του πρωταθλήματος στο πρόγραμμα ισορροπίας. Δεν αγωνίστηκαν στο δυναμικό πρόγραμμα και αποκλείστηκαν από τα μετάλλια, λόγω ότι η μία αθλήτρια μας αγωνίστηκε με σπασμένο δάχτυλο και δεν υπήρχε λόγος να διακινδυνέψουμε την σωματική της ακεραιότητα.

Δ Κατηγορία Τριάδα Γυναικών

Χριστοδούλου Δανάη – Κουστένη Κωνσταντίνα – Καρδίζη Μελπομένη

Τρία Χάλκινα μετάλλια. Στο πρόγραμμα ισορροπίας, στο δυναμικό πρόγραμμα και στην τελική κατάταξη (σύνθετο). Εξαιρετική εμφάνιση και υποσχέσεις για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.

Ε Κατηγορία Τριάδα Γυναικών

Βενιέρη Ευρυδίκη – Γιαννατζή Έλενα – Μπεμπεδέλη Λυδία

Χάλκινο μετάλλιο στο πρόγραμμα ισορροπίας. Οι πρωτοεμφανιζόμενές μας πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση και ανάμεσα σε 11 τριάδες κατάφεραν να κατακτήσουν  την 3η θέση.

Ε Κατηγορία Δυάδα Γυναικών

Σταθοπούλου Αθηνά – Συμεόνοβα Άρτεμης

Χρυσό μετάλλιο στο πρόγραμμα ισορροπίας ανάμεσα σε 16 ζευγάρια (διαγωνιζόμενες δυάδες). Πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση αλλά ήταν ακόμα ανέτοιμες για το δυναμικό τους πρόγραμμα το οποίο θα το παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο Πανελλήνιοι πρωτάθλημα της Βέροιας.

Ε Κατηγορία Δυάδα Γυναικών

Κολοκοτρώνη Στεφανία – Βέννου Βασιλική

Κατέλαβαν την 5η θέση στο πρόγραμμα ισορροπίας ανάμεσα σε 16 ζευγάρια (διαγωνιζόμενες δυάδες). Οι πρωτοεμφανιζόμενες πραγματοποίησαν πάρα πολύ καλή εμφάνιση, αφού μετά από αρκετές περιπέτειες με τα ζευγάρια τους κατάφεραν μέσα σε δυο μήνες προπονήσεων μαζί, να μας δείξουν ότι όταν προπονείσαι και κρατιέσαι σε ένα υψηλό επίπεδο αθλητικής ετοιμότητας, ότι όλα είναι πιθανά. Η συνέχεια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Βέροιας.

Τέλος, θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη προπονητική μου ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τον Γκίνη Θανάση, την Γεωργία Αντρέι και την Ελένη Φιαμπόλη για την άψογη συνεργασία και υποστήριξή τους.

Stronger Together!

Βέννος Γιώργος – Vertical Reaction